Från BRF kontor till en lägenhet

I Helsingborg centrum fick AB Renovera Bygg i Skåne uppdraget att bygga om från kontor till lägenhet.Vi skapade en modern och fräsch lägenhet i charmig design.

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar och bygger om efter era önskemål. Vi har gjort många charmiga lägenheter med stil och design. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning och vi vill att våra kunder alltid skall vara nöjda med utfört arbete.

Av kontor till 6st lägenheter.

 På Grönegatan 2 i Malmö city har fastigheten Stralsund 34 haft en ledigt kontorslokal på markplan om ca 400 kvm.  AB Renovera Bygg fick förtroendet av Fastiq AB att utföra arbetet. Vi bygga 6 nya lägenheter i Malmö city! Lägenheterna finns mitt i centrum bakom Caroli. Marklägenheterna är 2 och 3 rok lägenheter från 52 – 90 kvm och får alla uteplats.

Fastiq har löpande varit delaktiga i processen för utvärdering. Vi har utfört jobbet med totalt 6 lägenheter, arbetet är utfört med högsta kvalitet och noggrannhet. Vi har fått mycket goda komplimanger för vårt arbete och har jobbat nära vår uppdragsgivare, för att säkerställa att allt utförs enligt önskemål.